Thursday, 2 May 2013

KELANTAN PAS - Pelacur Remaja Terbaru Di Kelantan, Sekali Main RM100Negeri Kelantan hari ini semakin menjadi indah khabar dari rupa setelah diabaikan oleh kepimpinan Pas dalam semua aspek, kita rakyat Kelantan sentiasa dicandui dengan pelbagai retorik serta janji-janji kosong tanpa perlaksanaan sempurna sudah  lebih 23 tahun. Bo lah weiiii!

Sepatutnya negeri Kelantan yang unik dan dikatakan diterajui oleh Ularmak tidak harus wujud pusat-pusat sosial pelacuran seperti yang dipaparkan dalam rakaman ini. Sudah kita mundur dengan pembangunan, patutkah kita semakin maju dengan pelacuran. Bo lah weiiii!

Ketika ditemuabual oleh wartawan NST, salah seorang dari remaja berusia 19 tahun yang terlibat dengan aktiviti pelacuran yang berasal dari Tumpat mendakwa, kegiatan pelacuran itu dijalankan antaranya di Jalan Limau Manis dan Jalan Gajah Mati sebelum memasuki hotel dengan 'charge' dikenakan sebanyak RM100 sekali 'main'. Bo lah weiiii!

 
Pelbagai golongan yang datang melanggan pelacur remaja itu, yang muda sudah tentu namun yang tua nak mampus pun turut tak terkecuali termasuk kakitangan kerajaan, golongan muda yang datang melanggan pula dikatakan terlebih dahulu menelan pil kuda untuk mulakan aksi 'main', pengalaman nakal turut dikongsikan pelacur itu dengan Tok Aji Pas , pada mulanya pelacur berkenaan beranggapan Tok Aji itu ingin menangkapnya, namun tidak disangka-sangka Tok Aji kelarah Pas itu datang dengan tujuan melanggannya dengan extra bayaran sebanyak Rm300. Bo lah weiiii!
"Ado sekali tu ado orang alim mari, ingat ke nak igak, (tangkap) rupa-rupanya mari nak main jugak" hudus molek..kahkahkah..Bo lah weiiii!

Bagaimanapun kesimpulan dari cerita-cerita yang dikongsikan remaja itu ianya berpunca daripada masalah peluang pekerjaan yang terhad di Kelantan, atau dengan kata lain masalah 'pitis', pemimpin Pas hanya reti kutip 'pitis' tapi tak reti nak buat 'pitis kepada rakyat. Oleh itu bo lah weiiii!. Anda Mampu Mengubahnya.


1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete