Wednesday, 19 March 2014

TERKINI : NURUL IZZAH MENANGIS DI TAMAN MEWAH #Kajang

 Apa punya nasib malang daa..Semalam emak kena maki dengan peniaga gerai berasal dari Bandar Perda, Permatang Pauh yang menumpang berniaga di gerai di Sungai Kantan..

Hari ni giliran anak pula dengan pula kena maki dengan makcik gerai yang berniaga di Taman Mesra, Kajang. Macam mana tak kena maki, makcik itu dah berniaga sejak 11 tahun di Selangor, tapi bila PR memerintah Selangor, gerainya kena roboh oleh tanpa sebarang pembelaan..Kesian betul anak beranak ni.. Sana sini kena maki dengan penduduk dan peniaga di kawasan Kajang.

EP difahamkan sejak PR memerintah Selangor, banyak gerai Melayu yang kena roboh hanya untuk menjaga kepentingan politik mereka.

Bila tiba je musim pilihanraya barulah sibuk nak masuk gerai gerai peniaga Melayu tagih undi dan simpati.. Sampai ayat ''Apa punya haramjadah" keluarlah dari mulut peniaga wanita tersebut kerana terlampau kecewa..

EP rasa insiden-insiden sebegini sudah cukup membuktikan kelemahan pemimpin PR dan Kerajaan PR yang gagal menjaga kebajikan bangsanya sendiri...sumberNo comments:

Post a Comment