Friday, 11 January 2013

WAJARKAH HIMPUNAN KEBANGKITAN RAKYAT?


 

PEMBANGKANG DIKETUAI OLEH ANWAR IBRAHIM MEMANG GILA DAN MEMANG TIDAK SAYANGKAN NEGARA INI.  KENAPA DIBABITKAN SELURUH RAKYAT YANG TIDAK BERDOSA UNTUK TERLIBAT SAMA DENGAN AGENDA GILANYA. ANWAR DAN KRONI-KRONINYA PUN TAK SEMPURNA (PERFECT) ADA HATI NAK BETULKAN SISTEM NEGARA INI YANG SEMEMANGNYA DIIKTIRAF ANTARA TERBAIK DI DUNIA.

APA LAGI YANG TERTANGGUH YANG PEMBANGKANG NAK PERJUANGKAN, KALAU NAK PERBETULKAN SISITEM PILIHANRAYA YANG MEREKA SIFATKAN TAK ADIL, EMM MEREKA LAGI TAK ADIL, LIHAT SAHAJA DAP DALAM PEMILIHAN CEC, SELEPAS 3 MINGGU PEMILIHAN BARU MEREKA KATAKAN TERDAPAT KESILAPAN UNDIAN KE ATAS PEMILIHAN. BETUL KE…ATAU SEBENARNYA HANYA NAK KELABUI MATA ORANG MELAYU BAHAWA MEREKA ADALAH PARTI PELBAGAI BANGSA JADI PERLU DILANTIK SECARA TIPU ORANG MELAYU DALAM CEC.


APA LAGI YANG TAK BETULNYA…..NAK TUNJUKKAN BAHAWA PEMBANGKANG ADALAH GADING YANG TIDAK RETAK ATAU NAK TUNJUKKAN BAHAWA PEMBANGKANG BUMI YANG TIDAK DITIMPA HUJAN. HA HA HA GELAK SAMA-SAMA…IDEAL SANGAT KE PEMBANGKANG NI SEOLAH-OLAH ANWAR IBRAHIM HEBAT… PEMBANGKANG LIHAT LAH DIRI ANDA SENDIRI SAMPAI SEKARANG PUN TAK PUTUS, SIAPA NAK JADI PM KALAU MENANG. ANWAR IBRAHIM KE HADI AWANG KE ATAU MUNGKIN ADA CALON LAIN. LIHAT PULA NAK PUASKAN HATI PILIH LAH TPM DARI SEMUA KAUM…CINA, INDIA, DAN SEGALA MASYARAKAT ETNIK DI SABAH DAN SARAWAK. PIRAH PEMBANGKANG…SEMUA TAK KENA SEMUA TAK BETUL…PAKU DULANG PAKU SERPIH, KATA ORANG DIA YANG LEBIH BERBALIK KEPADA HIMPUNAN KEBANGKITAN RAKYAT, SELURUH RAKYAT MALAYSIA JANGAN LAH TERPENGARUH DENGAN JANJI-JANJI HIMPUNAN KONONNYA AMAN, KONONNYA TIADA UNSUR-UNSUR PROVOKASI, KONONNYA UNTUK MEMBETULKAN KEADAAN.  

KALAU ADA NIAT UNTUK TURUT SERTA CEPAT-CEPAT BATALKAN NIAT DAN LIHAT APA YANG TERJADI MASA BERSH 3.0 HARI ITU. APA FAEDAH KEPADA RAKYAT HASIL DARIPADA BERSIH 3.0. TIDAK ADA…SAMA SEPERTI HIMPUNAN KEBANGKITAN RAKYAT. APA YANG AKAN DIPEROLEHI IALAH:


-   NEGARA AKAN HANCUR KERANA PROVOKASI YANG PASTINYA AKAN DICIPTA OLEH ANWAR IBRAHIM DAN KONCO-KONCO NYA.


-   NEGARA LUAR AKAN MELIHAT MALAYSIA SEBUAH NEGARA YANG TIDAK AMAN. JANGAN TERPENGARUH DENGAN ARAB SPRING. KEBANGKITAN ARAB SPRING KERANA RAKYAT ARAB DINAFIKAN DARI SEGALA SUDUT EKONOMI DAN SOSIAL SEDANGKAN DI NEGARA INI RAKYAT DIJAGA….JANJI DITEPATI.


-  BETULLAH BAHAWA ORANG ISLAM DAN NEGARA ISLAM RAKYATNYA SUKA MELAKUKAN DEMONSTRASI GANAS – PADA PANDANGAN ORANG-ORANG BARAT.


-   MEREKA SUKA KITA BERGADUH DAN BERBALAH (AGENDA NEGARA LUAR DAN KUASA BESAR) SUPAYA BILA KITA HANCUR, KITA AKAN MEMINTA BANTUAN DARI NEGARA LUAR DAN SENANG LAH MEREKA UNTUK MASUK ‘MENJAJAH’ NEGARA INI.ANWAR IBRAHIM DAN KONCO-KONCONYA BERSIFAT MEMBUKA PEKUNG DI DADA, MELUDAH KE LANGIT TERKENA BATANG HIDUNGNYA SENDIRI. APABILA DIA BERTINDAK MEMINTA BANTUAN DARI NEGARA LUAR…TAPI INILAH ‘FAVOURITE’NYA….. ANWAR INGIN MENJADIKAN HIMPUNAN INI SEBAGAI PLATFORM TERAKHIR UNTUK MEMPORAK PERANDAKAN NEGARA SEBELUM PRU KE 13 AKAN DATANG. PADANYA MENANG JADI ARANG KALAH JADI ABU…PEDULI APA AKU PADA MALAYSIA  JANJI AKU JADI PM WALAUPUN DEGAN CARA KEKERASAN


KERANA ITU JANGAN TERLIBAT DENGAN HIMPUNAN KEBANGKITAN RAKYAT….SAYANGI NEGARA….SAYANGI KELUARGA…..ADAKAH ANDA INGINKAN NEGARA INI HANCUR DENGAN MENYOKONG PERJUANGAN PEMBANGKANG.

No comments:

Post a Comment