Friday, 11 January 2013

HIMPUNAN JAHANAMKAN NEGARA DAN RAKYAT
ADA FAEDAH KE HIMPUNAN KEBANGKITAN RAKYAT?TIDAK ADA LANGSUNG, YANG ADA HANYALAH:

-                      MERUGIKAN MASA REHAT KITA DAN KELUARGA, BUKANKAH BAGUS MASA INI KITA BERISTIREHAT BERSAMA KELUARGA DARI MENGHABISKAN MASA BERHIMPUN YANG HANYA MEMENATKAN KITA.

-                      MEMBAHAYAKAN KESELAMATAN KITA KERANA PROVOKASI ANWAR AKAN MENYEBABKAN POLIS TERPAKSA BERTINDAK.


-                      TOLONG MENGHANCURKAN NEGARA KERANA PASTINYA PROVOKASI YANG DICIPTA OLEH ANWAR IBRAHIM DAN KONCO-KONCO NYA SEMASA HIMPUNAN AKAN MENYEBABKAN NEGARA INI HANCUR.

-                      NEGARA LUAR AKAN MELIHAT MALAYSIA SEBUAH NEGARA YANG TIDAK AMAN. KEBANGKITAN ARAB SPRING TIDAK SEHARUSNYA DIIKUTI OLEH RAKYAT NEGARA INI KERANA NASIB YANG DIALAMI OLEH ORANG ARAB TIDAK SAMA. RAKYAT NEGARA INI DIJAGA SEBAIK MUNGKIN SEDANGKAN RAKYAT ARAB DINAFIKAN DARI SEGALA SUDUT EKONOMI DAN SOSIAL. 

-                      ORANG ISLAM ADALAH ORANG GANAS DAN GASAR, WALAUPUN PEMBANGKANG MENGATAKAN PERJUANGAN MEREKA DISOKONG OLEH ORANG BARAT.  


-                      NEGARA LUAR SUKA KITA BERGADUH DAN BERBALAH (AGENDA NEGARA LUAR DAN KUASA BESAR) SUPAYA BILA KITA HANCUR KITA AKAN MEMINTA BANTUAN DARI NEGARA LUAR DAN SENANG LAH MEREKA UNTUK MASUK ‘MENJAJAH’ NEGARA INI.No comments:

Post a Comment